3 oktober 2014

Het gaat weer de goede kant op met Joëlle. Vanmiddag rond half vier kregen we te horen dat we haar weer mee naar huis mochten nemen!

De benauwdheid is een stuk minder, het is niet meer nodig om zuurstof toe te dienen. Wel krijgt ze nog regelmatig een puf. Dit maakt ook het slijm losser. Het is hoogstwaarschijnlijk een virale infectie geweest, die wat dieper in de luchtwegen/longen zat. We gaan haar nu thuis verder verzorgen, het zal nog wel even duren voor ze weer helemaal de oude is.

Joëlle zelf vond het ontzettend fijn om weer naar huis te gaan. Vooral haar broer en zus had ze enorm gemist. Ze zuchtte van opluchting toen ze ze zag, en wilde maar blijven knuffelen en aanraken. Mooi en ontroerend om te zien. We zijn erg blij en dankbaar dat we weer allemaal bij elkaar zijn! Maar ook moe van alle onverwachte en (in)spannende gebeurtenissen van deze week. We hopen even rustig bij te kunnen komen.

Allen die meegeleefd hebben, op welke manier dan ook, veel dank. Ook alle mensen die beroepshalve weer fantastisch geholpen hebben zijn we heel dankbaar! De betrokkenheid was groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.