22 december 2012

Even tijd om tussen de bedrijven door een korte update te geven. Lianne is nu aan het kolven, en gaat zo even rusten.
Vanmorgen bij Joëlle geweest. Ze lag heerlijk te slapen. Ook de nacht heeft ze goed doorgebracht. De voeding zit inmiddels al op 75 ml per keer (8 x op een dag). Dat is fijn, want ze kan haar krachten nog goed gebruiken. Bovendien is er meer dan genoeg.

De overplaatsing naar Utrecht vandaag gaat door. De planning is dat ze rond 14.00 uur per ambulance vervoerd wordt. Het zal geen spoedrit zijn, maar ze willen wel zo kort mogelijk onderweg zijn. Wel moet er een arts mee, dus dat was nog even puzzelen qua planning, en er moet niks tussen komen. Altijd een slag om de arm dus. We worden even gebeld als ze vertrekt.

Vandaag een dag van afscheid nemen van het ziekenhuis in Zwolle, met name de afdeling Neonatologie (NICU). Wat hebben ze goed voor Joëlle en voor ons gezorgd. Deskundig en liefdevol. Zeer veel waardering voor deze mensen, die dag en nacht voor ons klaar hebben gestaan! Ook aan de kraamafdeling waar Lianne een paar dagen gelegen heeft bewaren we warme herinneringen.
Afscheid nemen ook van andere ouders die op de intensive care een kindje hebben liggen. Een aantal van deze ouders logeren ook in het Ronald McDonaldhuis. Ookal zijn we hier maar kort geweest, het feit dat je beide zorgen hebt over je pasgeboren kind schept al snel een band.

Straks zullen we onze spullen gaan inpakken, en naar huis rijden. We hopen daar weer even bij Willemijn en Matthias te zijn. Daarna beslissen we of we vanmiddag/vanavond nog naar Utrecht gaan, of dat we thuis slapen en morgenochtend naar Utrecht rijden. Gezien ons energiepeil is dat laatste meer in de lijn der verwachting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.