Griep

Griep

Dat Joëlle erg kwetsbaar is blijkt maar weer. Donderdag werd ze grieperig. Ze begon veel over te geven, had last van taai slijm, had koorts, was hangerig. Gisteren leek het beter te gaan. Maar vanmorgen was ze heel suf, en moest ze weer veel overgeven. Omdat ze steeds apathischer werd, bijna nergens meer op reageerde en erg was afgevallen hebben we de huisarts gebeld. De arts heeft besloten Joëlle per ambulance te laten vervoeren naar het St. Jansdal in Harderwijk.

Gelukkig blijken haar longen schoon te zijn. Na onderzoek lijkt het om een nare griep te gaan. Door het vele spugen zijn er uitdrogingsverschijnselen. In het ziekenhuis krijgt ze ORS en paracetamol, en wordt ze goed geobserveerd. Nu we weten dat het griep is verwachten we dat ze niet al te lang hoeft te blijven. Lianne is vannacht bij haar, en ik ben thuis bij de andere twee.

Onderweg naar het ziekenhuis vanmiddag fijn met dochter en zoon gepraat. De één vind het heel naar en vervelend. De ander benoemt dat het al heel lang niet meer is voorgekomen dat Joëlle opgenomen moest worden. En het is allebei waar! Ja, het is heel vervelend. En ja, het is inderdaad al lang geleden. Goed om daaraan herinnerd te worden….

We hopen op een spoedig herstel! 

Eén antwoord op “Griep”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.