31 oktober 2013

Eindelijk tijd gevonden om wat foto’s rond de laatste operatie op de site te zetten. Zie de map “operatie fase III”. Ook wat foto’s toegevoegd in de algemene map.

Vandaag hebben we een evaluerend gesprek gehad in het revalidatiecentrum. Het vervolg van de behandeling is voornamelijk besproken. Dat komt er op neer dat we binnenkort met een multidisciplinair team binnen het revalidatiecentrum om de tafel gaan, en een concreet plan maken over hoe we Joelle verder gaan stimuleren bij haar ontwikkeling. De gedachte daarbij is om ons niet alleen op de gangbare dingen te richten, maar ook te onderzoeken of ze andere dingen kan leren ontwikkelen.

We zijn hier erg blij mee. We zien dat Joelle graag wil, maar niet kan. Graag helpen we haar met de deskundigen om zoveel mogelijk ontwikkeling door te maken.

Onlangs een nacontrole bij de chirurg gehad n.a.v. de laatste operatie. Alles was goed en naar tevredenheid. Vanmiddag ook de kinderarts gesproken en de huidige stand van zaken doorgenomen. Ook dat was positief. Op een verkoudheid na gaat het bijzonder goed met Joelle.

Veel redenen om dankbaar te zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.