2 februari 2013

Dit weekend hebben we helaas opnieuw een kleine tegenvaller te incasseren. Joëlle is gisteravond opgenomen in het St. Jansdal ziekenhuis wegens problemen met het verwerken van slijm.

De afgelopen week was ze al wat mat en stil, niet helemaal in haar goede doen. Af en toe had ze last van veel taai slijm in haar mond, waar ze zich dan in verslikte. Maar dat was incidenteel. Gisteren, vrijdag 1 februari, werd dat erger. In de loop van de middag hebben we twee keer telefonisch contact gehad met een kinderarts. De productie van taai slijm en het verslikken daarin (met alle gevolgen van dien) werd gisteravond steeds erger. Daarom opnieuw de kinderarts geconsulteerd, wat uiteindelijk, via de spoedeisende hulp, tot een opname heeft geleid.

Vandaag heeft ze opnieuw erg veel slijm opgegeven. Gelukkig heeft ze een manier gevonden om het goed naar buiten te werken, zodat ze er niet meer half in stikt. Waar het door komt is (nog) niet bekend. Vermoedelijk een infectie o.i.d., wat bij Joëlle extra slijmproductie veroorzaakt.

We hadden de indruk dat de hoeveelheid slijm vanavond wat minder werd. We hopen dat die trend zich doorzet, en dat ze weer snel naar huis mag. Vannacht moet ze in elk geval blijven, en morgen zien we verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.