18 december 2012

Het gaat door. Dat is de boodschap die we vandaag hebben gekregen. Joëlle is vandaag opgenomen en onderzocht. De resultaten zijn gunstig, Joëlle is sterk genoeg om de operatie van morgen te ondergaan. De planning is dat ze rond het middaguur geopereerd wordt. Daarbij werd al wel opgemerkt dat er twee operaties voor die tijd uitgevoerd worden. Het is dus goed mogelijk dat het vertraging oploopt.

Verder is er vandaag bloed afgenomen, en een pH-metrie meting (ofwel zuurgraadmeting) verricht. Deze meting loopt nog. Er wordt dan een metertje aan een slangetje via de neus in de slokdarm ingebracht. Deze moet 24 uur blijven zitten. Een computertje slaat de metingen op. Dit is van belang voor de plaatsing van de PEG-sonde.

Lianne blijft vannacht bij Joëlle slapen. Ze heeft de schone taak om Joëlle vannacht door te voeden, omdat ze vandaag weinig voeding heeft gehad. En daarnaast ook de slaap- en voedingstijden te noteren i.v.m. de pH-metrie meting.

Het was een lange dag in het ziekenhuis. Weer veel indrukken opgedaan. We zijn blij en dankbaar dat het morgen door mag gaan. We zien de operatie met vertrouwen tegemoet. We bidden dat God Zijn zegen wil geven en de operatie wil laten slagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.