5 maart 2012

Zojuist terug gekomen uit het ziekenhuis. Even tijd voor een kop koffie, een korte update en zometeen een boterhammetje. Het gaat nog steeds erg goed met Joëlle. Er wordt heel hard gewerkt aan de overplaatsing, en zoals het er nu naar uit ziet wordt het morgen. Morgenochtend horen we waarschijnlijk definitief of het die dag door gaat. Wat zal het fijn zijn om weer thuis te zijn. Ons eigen huisje, ons eigen boompje en ons eigen beestje. En de voortuin spik en span. Dankjewel Paula!

Helaas heeft Lianne koortsuitslag gekregen. Op zichzelf een klein ongemak, maar besmettelijk, en voor Joëlle erg gevaarlijk. Voor dit soort omstandigheden zijn er protocollen in het ziekenhuis, en als we ons daar aan houden is het risico op besmetting heel klein.  Als we thuis zijn moet ze de schade die ze als kraamvrouw geleden heeft maar goed inhalen.

Met ons gaat het verder goed. Rustige zondag gehad. Mooie ontmoetingen en fijne gesprekken hier in het Ronald McDonald huis. Met een hart vol dankbaarheid blikken we terug op de achterliggende roerige periode. De eerste paar weken van Joëlles leven. De zorgen zijn niet voorbij. We hebben vanmorgen kennis gemaakt op de kinder IC, waar Joëlle komt te liggen na de operaties. We zijn voorbereid op hoe het eruit ziet als zo’n klein meisje aan de beademing ligt, enz. Wat dat betreft komen er nog spannende tijden aan. We zullen u daarover op deze plek blijven informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.