25 september 2013

Operatie is niet doorgegaan.

Vanmiddag om 12.15 uur zou Joëlle geopereerd worden. Om 10.30 uur moesten we present zijn, en waren we er. De tijd werd wegens uitloop verzet naar 12.50 uur. Daarna kwam het bericht dat het 13.50 uur zou worden, doordat operaties uitgelopen waren. Daarna werd het 14.30 uur. Rond 14.45 uur hoorden we dat het nog langer ging duren, richting 16.00 uur. Daarna kwam de mededeling dat het misschien wel te laat zou worden om Joëlle te opereren.

Met de chirurg overlegd, hij wilde er voor gaan. Dus toch nog gewacht tot er een operatiekamer vrij zou komen. Echter telkens kwam er weer een spoedgeval tussen. Uiteindelijk zou Joëlle om 18.30 uur geopereerd worden, als eerste na het eten. Uiteraard mits er geen spoedgeval tussen zou komen. U raad het al, dat was het geval. Rond 19.00 uur kregen we definitief bericht dat het niet door kan gaan. Joëlle was al die tijd vanaf vanochtend vroeg nuchter. Ze heeft het heel goed volgehouden.

Nu zijn we weer thuis, en weten we niet wanneer ze wel geopereerd zal worden. Waarschijnlijk binnen nu en enkele weken. Mogelijk horen we daar morgen meer over.

Pittige dag, telkens van hoop naar teleurstelling. Je leeft er naartoe, en als het dan niet door gaat is dat best even omschakelen. Het is niet anders. Als er een nieuwe datum bekend is melden we dat hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.