Corona crisis

Het is onze behoefte om bij deze kort te vermelden dat het in deze tijden van corona crisis naar omstandigheden goed met ons gaat. Het betekent veel voor iedereen, ook voor ons. Maar voor zover wij weten zijn we gezond.

Joëlle is helemaal thuis. Evenals de andere kinderen. En zelf werk ik ook thuis. De verzorging en begeleiding doen we nu 24/7 zelf. Willemijn en Matthias hebben thuisschool, en helpen daarnaast in huis of bij Joëlle. Zelf ben ik veel aan het werk vanuit de slaapkamer, met m’n laptopje. Omdat ik in de (gehandicapten)zorg werk hoef  ik me niet te vervelen, en mag ik flink aan de bak.

Vanwege de 24-uurs zorg en begeleiding van Joëlle is het heel druk. Want daarnaast hebben we nog het huishouden, baby Samuël, twee pubers en een fulltime baan… Maar we redden ons. We zijn wel extra bezorgd om Joëlle. We weten al niet wat het virus met ons doet, laat staan met Joëlle, die zo kwetsbaar is. Vandaar dat we zoveel mogelijk thuis blijven, en proberen het risico op besmetting daarmee te verkleinen.

Tot zover even deze korte update. We wensen iedereen die op welke wijze ook betrokken is bij deze corona crisis veel sterkte, kracht en wijsheid toe!

 

Eén antwoord op “Corona crisis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.