20 februari 2012

We zijn twee dagen verder, en er is het één en ander veranderd in de planning. Joëlle is nog steeds in Zwolle. De MRI scan staat in de planning voor morgenmiddag. Wanneer we de uitslag krijgen is nog niet bekend. We hopen uiteraard zo snel mogelijk.

Met Joëlle gaat het verder heel goed. We hebben veel hoopgevende signalen vernomen. Eigenlijk wil ze een “normale” baby zijn. Ze heeft zuigreflex en kan slikken bijvoorbeeld. Ook heeft ze moedermelk geproefd, en ging dat op de goede manier wegwerken. In de nacht van zaterdag op zondag heeft ze twee keer gespuugd, en ook dat deed ze normaal. Ze reageert op onze stemmen en aanraking. Ook de gehoortest is inmiddels gedaan, en ook die is positief. We zijn erg dankbaar voor deze ontwikkelingen.

Lianne is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis, en slaapt dus weer thuis. Ook bijzonder en fijn. Joëlle laten we vannacht wel een beetje achter, maar er wordt goed voor haar gezorgd. We mogen ieder moment van de nacht en de dag bellen naar de afdeling. Ook kunnen we op bepaalde tijden inloggen op een livecam zodat we haar kunnen zien. Zo zijn we toch een beetje bij haar.

We hopen en bidden voor een positieve uitslag van de MRI scan morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.