Over ons

Mijn naam is Johan Riezebos. Ik ben getrouwd met Lianne. Samen hebben we vier kinderen; Willemijn, Matthias, Joëlle en Samuël. We proberen een zo goed mogelijk team te zijn als het gaat om de zorg voor Joëlle en de rest van ons gezin.

In het dagelijks leven werk ik als manager in de zorg. Mijn vrije tijd breng ik graag door in het gezin. We praten veel met elkaar, ik kook graag, speel soms wat piano en schrijf regelmatig een blog.

In 2012 werd Joëlle geboren. Daarna stond onze wereld op z’n kop. Er veranderde veel. De eerste jaren was overleven. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Onderzoeken, operaties, behandelingen, controles en opnieuw onderzoeken.

Hoewel we Joëlle gelijk (met al haar beperkingen) in ons hart gesloten hebben, heeft het even tijd gekost om alles te verwerken. Daar hebben we de tijd ook voor genomen. We genieten van de kinderen, het zorgen voor Joëlle, en de dingen die op ons pad komen. We proberen er het beste van te maken!

Mijn vrouw Lianne is fulltime moeder, en werkt dus niet buitenshuis. Een groot deel van haar tijd besteed ze aan de zorg voor Joëlle. En dan zijn er de andere drie nog.
Naast het moeder zijn leest ze graag (ze houdt zelfs haar gelezen boeken op een lijstje bij ;-). Verder is ze graag creatief bezig met bijvoorbeeld  haken en kaartjes maken.

Wij