Over ons

Mijn naam is Johan Riezebos. Ik ben getrouwd met Lianne. Samen hebben we drie kinderen; Willemijn, Matthias en Joëlle. We proberen een zo goed mogelijk team te zijn als het gaat om de zorg voor Joëlle en de rest van ons gezin.

In het dagelijks leven werk ik als woonbegeleider in de zorg. Daarnaast doe ik op dit moment een studie Social Work en schrijf ik blogs :-).

In mijn vrije tijd ga ik graag joggen, fietsen, muziek luisteren, eten koken, piano spelen en schrijven.

In 2012 werd Joëlle geboren. Daarna stond onze wereld op z’n kop. Er veranderde veel. De eerste jaren was overleven. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Onderzoeken, operaties, behandelingen, controles en opnieuw onderzoeken.

Hoewel we Joëlle gelijk (met al haar beperkingen) in ons hart gesloten hebben, heeft het even tijd gekost om alles te verwerken. Daar hebben we de tijd ook voor genomen. We genieten van de kinderen, het zorgen voor Joëlle, en de dingen die op ons pad komen. We proberen er het beste van te maken!

Mijn vrouw Lianne is fulltime moeder, en werkt dus niet buitenshuis. Een groot deel van haar tijd besteed ze aan de zorg voor Joëlle. En dan zijn er de andere twee nog…
Naast het moeder zijn leest ze graag (ze houdt zelfs haar gelezen boeken op een lijstje bij ;-). Verder is ze veel creatief bezig: haken, kaartjes maken, naaien en taarten bakken.

Wij